Om oss

Välkommen till EWGroup AB

Vår strävan

Vi är ledande inom vår bransch och driver aktivt på för en cirkulär ekonomi. Genom att återvinna avfall, inklusive material som ofta förbises, omvandlar vi dem till värdefulla resurser som stöder våra kunders hållbarhetsmål.

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att inte bara hantera återvinning utan också för att förebygga och minska mängden avfall som lämnar byggarbetsplatserna. Genom att optimera vår logistik och minimera transportavstånden minskar vi klimatpåverkan och främjar hållbara lösningar.

EWG är alltid engagerade i att vara den främsta lösningen för att främja en hållbar och miljövänlig utveckling

Ett cirkulärt tänkande

Ansvarfull användning
av resurser

Vårt fokus

Vårt fokus är att skapa hållbara lösningar för avfallshantering. Vi tar emot och bearbetar avfall så att det kan återvinnas och användas på nytt, vilket tryggar miljön och säkerställer ansvarsfull användning av resurser. Genom innovativa metoder maximerar vi återvinning och återanvändning, vilket minskar avfall och skyddar naturresurser.

Vi hjälper våra kunder att förebygga och minska avfall direkt på byggarbetsplatserna, och genom optimerad logistik minskar vi vår miljöpåverkan. Vårt åtagande är att leda vägen mot en hållbar och miljövänlig framtid.

Vår historia

Med över 30 års erfarenhet inom avfallshantering har EWGroup AB etablerat sig som en pålitlig aktör med ett starkt fokus på miljö och hållbarhet.

Den 1 september 2023 blev Alder, en ledande hållbarhetsfond med högsta miljörating på marknaden, ägare av EWGroup AB. Alder delar vår vision om en hållbar framtid och bidrar med betydande expertis och resurser för att främja vår utveckling inom miljösanering och återvinning. Genom deras stöd kan vi intensifiera vårt arbete med att skapa innovativa och långsiktigt hållbara lösningar för avfallshantering.

Tillsammans med Alder driver vi framsteg och säkerställer att våra metoder och processer är bland de mest effektiva och miljövänliga i branschen.

Från vänster Björn, Karin, Max, Martin, Arash, Zacharias

Kärnan i vår verksamhet

Hållbarhet

Hållbarhet är kärnan i vår verksamhet. Vi har ett starkt hållbarhetsarbete med tydligt uppsatta mål, både på kort och lång sikt.

Vi arbetar enligt de strikta standarderna för ISO 9001:2015 och 14001:2015, vilket säkerställer att våra processer och produkter uppfyller höga kvalitets- och miljökrav.

Vi strävar efter att minska vårt CO2e-avtryck med 60% och tror på lokal återvinning som ett sätt att minska vår miljöpåverkan. Vi vill förebygga volymen av avfall som lämnar byggarbetsplatser genom att behandla och återanvända material till nya produkter. På detta sätt bidrar vi till en mer hållbar framtid

Lär känna våra

ANLÄGGNINGAR

Storfors

Värmland

Tannefors

Linköping

Snebro

Nykvarn

Vill du vara med ett av landets främsta företag inom avfallshantering så har du kommit helt rätt! 

Hos oss finns stora möjligheter till att växa, utvecklas och få nytta av all din erfarenhet och kunskap.

EWGroup söker Maskinister till
Återvinningsanläggningar och Entreprenadsprojekt

EWGroup växer explosionsartat och
är alltid nyfikna på nya medarbetare.

Vänligen bifoga ditt CV och ett personligt brev till:

Vill du vara med ett av landets främsta företag inom avfallshantering så har du kommit helt rätt! 

Hos oss finns stora möjligheter till att växa, utvecklas och få nytta av all din erfarenhet och kunskap.

Just nu så söker vi inte några specifika tjänster.
Men vi tar varmt emot en spontanansökan!

EWGroup växer explosionsartat och är alltid nyfikna på nya medarbetare.

Vänligen bifoga ditt CV och ett personligt brev till:

Referenser

Tidigare projekt

LOREM IPSUM

01.

LOREM IPSUM

02.

LOREM IPSUM

03.

LOREM IPSUM

04.

LOREM IPSUM

05.

LOREM IPSUM

06.

Scroll to Top